Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona - Omnicam

Dentsply Sirona - Omnicam

Dentsply Sirona - Omnicam

Omnicam

Ervaar het gemak van scannen.

Poedervrij scannen

Uitermate geschikt voor het scannen van zowel tandoppervlakken als zachte weefsels. Simpelweg de camera in positie brengen en de scan starten. Geen poederen meer nodig.

Enorm gebruiksgemak
CEREC Omnicam ligt goed in de hand en heeft een klein kopje waardoor ook molaren vlot scanbaar zijn. Door de afgeronde vorm kan de camera tussen de vingers worden rondgedraaid waardoor u een groter gebruiksgemak heeft.
Afdrukken in continu door het progressief verplaatsen van de camera terwijl het 3D model wordt opgebouwd op het scherm. Scannen onderbreken en hernemen kan op elk moment.

3D beeld : preciesie en natuurlijke kleuren
U zal verbaasd staan over de natuurgetrouwe weergave van het 3D model op het scherm in de kleur van het aanwezige oppervlak in de mond, amalgaam- of composietvullingen zijn vlot herkenbaar, de preparatierand is hierdoor ook zeer duidelijk zichtbaar.

Efficiënte communicatie met uw patiënten
Via de modus “Patiënteninformatie” legt u videobeelden vast waarmee u de verschillende stappen van de behandeling met de patiënt kan bespreken.

 5 redenen om voor een intra-orale scanner te kiezen: 

Kenmerk

Voordeel

Hoger patiëntencomfort

Sneller, preciezer en zonder kokhalzen; geen slechte nasmaak van het afdrukmateriaal

Preciezere resultaten

Reproduceerbaar en kleurecht, manuele fouten worden vermeden, hogere nauwkeurigheid en betere pasvorm van restauraties, minder nabewerking nodig

Efficiënter werken


Tijdsbesparing, geen voorbereiding en follow-up (desinfectie) van de afdruklepel, resultaten zijn onmiddellijk beschikbaar, directe communicatie met het laboratorium

Innovatief

Positionering als een moderne digitale praktijk, enthousiaste patiënten bevelen uw paktijk verder aan

Introductie tot digitale 
behandelingsconcepten

Digitale printgegevens kunnen ook voor andere toepassingen gebruikt worden, bvb bij implantologie of orthodontie


download  Meer info