Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

OnComfort

OnComfort

OnComfort

Digitale Sedatie voor beter patiëntcomfort en vlottere workflow in de tandartspraktijk

Het comfort van de patiënt in de tandartspraktijk is zeer belangrijk voor een vlotte ingreep. Een groot aantal patiënten heeft echter tandartsfobie, wat resulteert in minder tandartsbezoek en nood aan diverse maatregelen of bijkomende therapeutische acties, zoals lachgastoediening, om de angst beheersbaar te krijgen.

Oncomfort brengt met zijn digitale therapie-innovatie een makkelijk inzetbare oplossing voor angst- en pijnmanagement bij volwassenen en kinderen. Via de Sedakit™ virtuele realiteitsbril met medisch goedgekeurde klinische hypnosescripts brengt de applicatie de patiënt in een digitale sedatie. Deze varieert van distractie tot diepe immersie of digitale sedatie. De toepassing is in de praktijk gemakkelijk, efficient en veilig toe te passen bij een breed scala van dentale ingrepen.

Meer info over deze technologie?

Schrijf u dan nu in voor één van onze MeetingDays en volg de sessie "Innovatieve aanpak van angst en pijn via Digitale Sedatie bij patiënten". U krijgt er een kijk op de werking en toepassing in de tandartspraktijk. Er is een sessie voor tandartsen en voor tandartsassistentes.

10 OKTOBER IN KURINGEN

 INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR TANDARTSEN

 INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR ASSISTENTES

17 OKTOBER IN SINT-MARTENS-LATEM

 INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR TANDARTSEN

 INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR ASSISTENTES