Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Fellowes - Aeramax Professional Luchtreinigers

Fellowes - Aeramax Professional Luchtreinigers

Fellowes Aeramax

Verbeter de luchtkwaliteit van de praktijkruimte met AeraMax-luchtreinigers

AeraMax-luchtreinigers verwijderen op veilige wijze 99,97% van de in de lucht zwevende deeltjes van slechts 0.3 micron. De gepatenteerde EnviroSmart-technologie past zich automatisch aan de omgeving aan voor een optimale efficiëntie.
Het AeraMax Professional 4-fasen filtratieproces maakt gebruik van beproefde methoden om de lucht effectief te reinigen:
  • De PlasmaTrue™ bipolaire ionisator verbetert het rendement van het deeltjesfilter.
  • De AeraMax Professional is voorzien van gepatenteerde EnviroSmart™ -technologie. Deze technologie maakt gebruik van dubbele zelfregulerende lasersensoren om geluid, beweging en luchtkwaliteit te meten. De AeraMax Professional werkt dus hard wanneer dat nodig is en waar mogelijk naar stand-by gaat. Hier wordt energie bespaard en de levensduur van de filters verlengd.
  • De PureView™-technologie maakt de luchtkwaliteit zichtbaar door op een display verschillende waardes weer te geven.
Ontworpen om naadloos te integreren in de omgeving zijn alle modellen geschikt voor wandmontage, onopvallend en esthetisch aantrekkelijk. Zorgeloos de lucht zuiveren waar dat het meest nodig is, zonder compromis aan de stijl van de praktijk.

99,99% effectief tegen het Coronavirus

Fellowes Aeramax

Fellowes AeraMax Pro luchtreinigers bleken effectief te zijn in het verminderen van aërosolconcentraties van Human Coronavirus 229E in een testkamer, met een vermindering van 99,99% binnen 1 uur, gebaseerd op onafhankelijke laboratoriumtests.

Downlad hier de testresultaten

Case Study apotheek in Schiedam (Nederland)

Fellowes Aeramax

Het team was op zoek naar HEPA filters, omdat diverse onderzoeken aantonen dat aerosolen een belangrijke rol spelen in de overdracht van het (corona)virus. Om besmettingen te voorkomen en daarnaast het aantal klachten op de werkvloer te verminderen, was Aeramax Professional een slimme keuze als aanvulling op het ventilatiesysteem. Door Aeramax® Professional ervaren de medewerkers van de apotheek minder hoofdpijn en is de typische apotheekgeur verdwenen.

Ontdek hier hun bevindingen

Wenst u meer informatie?

Contacteer onze equipment-specialisten via tel of e-mail:
Download de brochure (NL):

Bekijk in dit filmpje hoe het werkt