Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Anthos - autoclaven A17

Anthos - autoclaven A17+ & A22+

Anthos - A17+ & A22+ autoclaven

Anthos A17+ & A22+

Met de Anthos A17+ en Anthos A22+ autoclaven krijgt u een modulaire oplossing die flexibiliteit en betrouwbaarheid maximaliseert. Dagdagelijkse procedures worden gestroomlijnd via gebruiksvriendelijke bediening die naadloos geïntegreerd zijn in het kleuren LCD touch screen.

De Anthos 17 + en 22 + autoclaven zijn qua grootte identiek aan de 17 en 22 serie. Grote verschillen zitten in de snelheid van de processen. De Plus serie is beduidend sneller. Een volwaardige B-cyclus kan in minder dan 30 minuten worden voltooid. Tevens heeft u de mogelijkheid de autoclaaf in het netwerk aan te sluiten via een ethernet poort. Met de Wi-Fi optie kan ook real-time datatransmissie naar een draagbare digitale apparaat (b.v. smart Phone, Tablet PC) sturen. Daar autoclaven vaak in wat donkere ruimtes geplaatst worden is de Plus serie uitgerust met een werkverlichting boven de ketel. Ook het Touch LCD scherm in kleur komt de bediening ten goede. Beide selectie cyclus en instellingen zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

Voordelen

  • Kwaliteit van materialen - Betrouwbaarheid en duurzaamheid dankzij een elektronisch gepolijste roestvrij stalen sterilisatiekamer en duurzame componenten zoals de klasse H magneetventielen. Een handige LED lichtbalk verlicht de kamer als de deur geopend wordt.
  • Programmatie van cycli en testprogramma's - Dankzij programmatie van vertraagde star kan de tandarts elke cyclus precies starten wanneer gewenst.
  • Draadloze module - Door de WiFi-optie kan data in realtime doorgestuurd worden naar een draagbaar toestel (smartphone, tablet).

Ref. Anthos 17+ : 512805
Ref. ANTHOS 22+ : 550266

1 jaar waarborg

Meer info over dit product?

 DOWNLOAD DE FOLDER

02/257.40.50
  In het keuzemenu drukt u eerst op 1 voor Nederlands en vervolgens op 2 voor de afdeling Equipment

equipment@henryschein.be