Menu

Filters

 • Resultaten gevonden in

BA Optima EOS 350

BA Optima EOS 350

BA Optima EOS 350

Verwijdert hoge volumes druppels & aerosolen die geproduceerd worden tijdens behandelingen.

Extra-oraal tandheelkundig afzuigsysteem voor grote hoeveelheden druppels en aerosolen die tijdens de behandeling geproduceerd worden. De BA Optima EOS 350 met HEPA H14 filtersysteem  en ultraviolet desinfectiesysteem zuivert de lucht efficiënt. De intelligente luchtstroomdynamiek voorkomt het verspreiden van deeltjes en gassen bij behandelaar en patiënt.

Belangrijkste kenmerken

Ultimate EM420 micromotor
 • Ultra sterke zuigkracht
  Met zijn sterke zuigmotor van 1,2 kW en zuigvolume tot 3.000 L/min, vangt de BA Optima EOS 350 effectief druppeltjes en aerosolen op die zijn geproduceerd door tandheelkundige behandelingen, terwijl het comfort van de patiënt wordt gegarandeerd.
 • Intelligente luchtstroomdynamica
  De uitlaatlucht wordt afgevoerd via een aan de achterzijde gemonteerde ontluchter, aan de bovenkant van het systeem. Dit voorkomt het wegblazen van stofdeeltjes of verontreinigingen van vloeroppervlakken. De ventilatieopening aan de achterkant maximaliseert het comfort tijdens de behandeling en circuleert schone lucht in de ruimte.
 • HEPA H14 filtersysteem
  Het HEPA H14 filtersysteem vangt 99.995% van de deeltjes >_ 0.3μm (H1 Europese norm EN779-1993) met een lange levensduur van 1 jaar (of 1,000 uur).
 • Ultraviolet desinfectiesysteem
  De dubbele UVC-lampen die voor het HEPA-filter zijn geplaatst, steriliseren virussen en bacteriën die door het filter worden opgesloten. UV-desinfectie wordt als veiliger beschouwd dan plasma-desinfectie. De levensduur van dit systeem is naar verwachting> 8.000 uur bij continu gebruik.

Download de folder voor meer details en alle specificaties

Meer info over de Optima EOS 350? 

Neem contact op met onze equipmentspecialisten: