Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - autoclaven SW17 Platinum

Stern Weber - autoclaven SW17 Platinum & SW22 Platinum

Stern Weber SW17/22 platinum

Autoclaaf met gesloten kringloop voor minder waterverspilling en meer efficiëntie

Dankzij een gesloten kringloop met een demineralisatiefilter in het hoofdreservoir kan het leidingwater verschillende keren worden herbruikt. De nano-keramische recirculatiefilter in het tweede vat distilleert en zuivert het gebruikte water. De ingebouwde geleidingssensor waakt over de kwaliteit van het water en beschermt tegelijkertijd de interne bestanddelen van het toestel. Het totaalverbruik wordt zo gereduceerd tot 5 liter per 50 cycli, wat neerkomt op 100 ml per cyclus, een ware revolutie. Resultaat is minder waterverspilling, minder kosten en meer efficiëntie.

Garantie: 3 jaar of 3000 cycli

Ref.: 875653

Voordelen en kenmerken

Eén cyclus, 100 ml leidingwater, ongeëvenaarde prestaties

Zo ontstond de eerste autoclaaf met gesloten circuit, die in staat is om leidingwater te gebruiken dankzij een specifiek intern filtratiesysteem dat, door het hergebruik van hetzelfde water, het mogelijk maakt om het te gebruiken voor opeenvolgende cycli. Deze prestatie elimineert verspilling, verlaagt de kosten en verhoogt de efficiëntie van de moderne tandheelkundige praktijk aanzienlijk. U kunt afscheid nemen van de problemen met de opslag en aanvoer van gedemineraliseerd water.

Hoe werkt het?

In tegenstelling tot traditionele autoclaven heeft SW Platinum geen externe wateraansluiting nodig voor de behandeling van leidingwater. Dankzij de demineralisatiefilter in de hoofdtank kan de gebruiker deze vullen met eenvoudig leidingwater. Dit maakt het mogelijk om ruimtes en processen te optimaliseren en te rationaliseren, wat resulteert in aanzienlijke besparingen. De verschillende SW Platinum filtratiesystemen garanderen een ongekende operationele eenvoud.

Behandeling van gebruikt water

Het nanokeramische recirculatiefilter, geïntegreerd in de secundaire tank, maakt het mogelijk het gebruikte water te destilleren en te zuiveren. Het kan dus worden hergebruikt voor latere sterilisatie. De geïntegreerde geleidbaarheidssensor zorgt ervoor dat aan de waterkwaliteitsparameters wordt voldaan, waardoor de interne componenten van de machine worden beschermd tegen overtollige kalkaanslag. Het totale verbruik is 5 liter voor 50 cycli, d.w.z. ongeveer 100 ml/cyclus. Een echte revolutie!

7" scherm

De grootte van het scherm, de prestaties ervan en de studies die op de gebruikersinterface zijn uitgevoerd, maken een eenvoudig en onmiddellijk gebruik van de sterilisator mogelijk. De videotutorials en de verlichte indicaties maken SW Platinum uniek.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):