Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - SW17

Stern Weber - SW17 & SW22 Plus

Stern Weber SW17/22 plus

Een uitstekende combinatie van ergonomie en functionaliteit

Stern Weber autoclaven kenmerken zich door hun functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Stern Weber biedt een uitgebalanceerd leveringsprogramma waarbij de verschillende modellen op basis van hun technische specificaties en de diverse opties in nagenoeg iedere sterilisatiebehoefte kunnen voorzien.
Deze 17- of 22-liter autoclaven met ingebouwde stoomgenerator en dubbele vacuümpomp zijn geschikt om meerdere cycli na elkaar te draaien en zijn daarnaast uitermate snel in gebruik. Een volwaardige B-cyclus kan in minder dan 30 minuten worden voltooid. De sterilisatiekamer is volledig gemaakt van gepolijst roestvrijstaal. Dit zorgt voor een langere levensduur en een constant hoog niveau van de sterilisatiekwaliteit.
Voordelen:
  • Cyclusmenu: eenvoudige, makkelijk te begrijpen pictogrammen op het kleurendisplay maken het werk een stuk eenvoudiger voor het personeel
  • Uitgestelde start: een tijdbesparende oplossing
  • Traceerbaarheid: elke gebruiker heeft een unieke barcode en parameters van de behandelde lading worden automatisch bewaard. Automatisch opslaan van sterilisatieprocesdata is essentieel voor het waarborgen van de conformiteit.
  • Wi-Fi-verbinding: na elke cyclus worden de gegevens opgenomen op het interne geheugen en kunnen deze in PDF-formaat worden gedownload via een USB-stick, een Ethernet-aansluiting of via een optionele Wi-Fi-verbinding. Wi-Fi maakt real-time datamonitoring op een tablet of smartphone mogelijk.

Ref. SW17+ : 521339
Ref. SW22+ : 539321

1 jaar waarborg

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):