Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - Autoclaven SW17 en SW22

Stern Weber - Autoclaven SW17 en SW22

Stern Weber SW17/22

Een uitstekende combinatie van ergonomie en functionaliteit

Stern Weber autoclaven kenmerken zich door hun functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Stern Weber biedt een uitgebalanceerd leveringsprogramma waarbij de verschillende modellen op basis van hun technische specificaties en de diverse opties in nagenoeg iedere sterilisatiebehoefte kunnen voorzien.
Deze 17- of 22-liter autoclaven zijn uitgerust met een gepatenteerde stoomgenerator die een hoge kwaliteit verzadigde stoom levert. Het hydraulisch systeem en de vacuümpomp zorgen voor extreem korte en snelle cycli en heeft derhalve een laag waterverbruik. De autoclaven beschikken over een LCD-display met gebruiksvriendelijke cycli en menu's.
De SW17 kan tot 3 trays verwerken, de SW22 tot 5 trays.
Voordelen:
  • Kwaliteit tot in de puntjes: het drieluik-deursysteem zorgt voor extra veiligheid en verzekert een uitstekende afdichting.
  • Datalogging: alle data wordt automatisch bewaard op het intern geheugen en kan worden overgedragen naar de computer via een USB-stick. Elke gebruiker heeft een individuele pin om zo traceerbaarheid van de volledige cyclus te verbeteren.
  • Geleidbaarheidssensor : deze meet de kwaliteit van het gedestilleerd water. Indien de kwaliteit in gevaar is, verschijnt er een waarschuwingsbericht op het display.
  • Dienstmededelingen: op het display komen regelmatig informatieberichten die zijn ontworpen om de maximale prestaties van de autoclaaf te handhaven. Ze houden de gebruiker op de hoogte over de noodzaak van eenvoudige routinematige onderhoudstaken.

Ref. SW17 : 521348
Ref. SW22 : 539322

1 jaar waarborg

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):