Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - Water Saliva Aerosol Defender

Stern Weber - Water Saliva Aerosol Defender

Water Saliva Aerosol Defender

Verminder besmetting in de lucht met de Water Saliva Aerosol Defender

De WS Aerosol Defender maakt gebruik van een vlakke, laminaire zuigmond die het zuigende effect maximaliseert en tegelijkertijd de obstructie voor het tandheelkundige team minimaliseert. Om de positionering rond de mondholte te optimaliseren is de Defender voorzien van een dubbel roterend schuifsysteem.
De WS Aerosol Defender kan eenvoudig worden aangesloten op elke grote canule (Ø16 mm) en wordt bovendien bediend door het afzuigsysteem van de behandeleenheid.
Het voorgestelde pakket bevat TWEE systemen WS Aerosol Defender.

Alle voordelen op een rijtje

Bescherming tegen ziektekiemen in de lucht

Het gebruik van het WS Aerosol Defender-apparaat tijdens de tandheelkundige behandeling beschermt het personeel dat dicht bij de mondholte van de patiënt werkt. Het verminderen van aerosolen vermindert het risico op verspreiding van ziektekiemen in de lucht rond de mondholte aanzienlijk. Het juiste gebruik van het apparaat beschermt tegen contaminatie van door de lucht overgedragen ziekten die voortkomen uit aerosolen welke besmet zijn met virussen, bacteriën of andere giftige stoffen.

Ergonomisch

De WS Aerosol Defender is geschikt voor alle behandelomstandigheden en kan zowel worden gebruikt voor behandelingen die het gebruik van de cofferdam vereisen als voor behandelingen waarvoor dit niet nodig is. Het staat de behandeling op geen enkele manier in de weg en houdt de verworven ergonomie in stand. Dankzij de structuur van de WS Aerosol Defender en het geïntegreerde mobiele boogsysteem voor de dam, fungeert WS Aerosol Defender ook als een handige damspanner om de stabiliteit te optimaliseren. Zelfs wanneer de behandeling zonder dam wordt uitgevoerd, maakt een combinatie van praktische elastieken en kinadapter een correcte positionering op het gezicht van de patiënt mogelijk.

Effectief

De systemen met een normale afzuiging onderscheppen een deel van de spray, terwijl WS Aerosol Defender is ontworpen om een specifiek effect te garanderen in het kwadrant van de mondholte wat wordt behandeld. Het dubbel draaiende systeem, bestaande uit boog en connector, optimaliseert de efficiëntie van de afzuiging in elke situatie. Dankzij de platte vorm van de zuigmond, is de zuigband breder en vangt hij de aerosolen beter op dan een cirkelvormige opening.

Waar voor uw geld

De WS Aerosol Defender is een investering voor tandartsen die materiaalafval voor eenmalig gebruik willen vermijden. Om een maximale hygiëne bij elk hergebruik te garanderen, kan het apparaat zo'n 200 keer worden geautoclaveerd. De kosten voor het gebruik zijn dan ook zeer laag.

Wenst u meer informatie?

Contacteer onze equipment-specialisten via tel of e-mail
Download de brochure (ENG)

Bekijk in dit filmpje hoe het werkt