Filters

  • Resultaten gevonden in

Labomed Magna

Labomed Magna

header labomed magna microscope

Labomed Magna: de kracht van zoom

De Labomed Magna-microscoop biedt de kracht van kristalheldere visualisatie in een compact, ergonomisch ontwerp. Het systeem beschikt over een automatische balanceerarm (ABA) die gebruikers 360 graden vrijheid geeft bij het positioneren van de microscoop. Een zeer responsief apochromatisch zoomsysteem zorgt voor eenvoudige landing op de ideale vergroting. Super heldere, langdurige LED-verlichting betekent dat tandheelkundige professionals niets missen.
Een briljant ontworpen elektromagnetisch remsysteem biedt ultieme flexibiliteit bij het positioneren van de microscoop. Twee handig geplaatste remontgrendelknoppen maken het systeem zeer intuïtief. Door een van beide knoppen ingedrukt te houden, kan de microscoop gemakkelijk bewegen. Na het loslaten vergrendelt de microscoop onmiddellijk op zijn plaats.
Apochromatische premium-optieken zijn verpakt in een handig zoomsysteem om een continu bereik van vergrotingen te bieden. Het NuVar variabele werkafstandsdoel (f300-f400mm) wordt standaard geleverd. Gepatenteerde MaxLite -coatings beloven reflectievrije, duurzame optica en zorgen voor de hoogste natuurgetrouwe resolutie.
Een superheldere LED biedt schaduwvrij licht met een natuurlijke daglichttemperatuur (meer dan 100.000 lux) voor maximaal 60.000 uur. Voor digitale documentatiebehoeften zijn een groot aantal digitale SLR-, videocamera- en CCD-adapters beschikbaar met de ProLine.
Types
  • op statief
  • muurmontage
  • plafondmontage
Garantie: 2 jaar

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten voor meer informatie , de financieringsmogelijkheden en beschikbaarheid:
Lees de brochure:

EXTRA hygiënevoordelen

Werken met een microscoop van Labomed vergroot de afstand tussen de patiënt en tandarts en vermijdt mogelijke infecties. Bovendien kan de microscoop worden voorzien van autoclaveerbare afdekking, lensbescherming, steriele afdekkingen en sproeischild om besmetting te minimaliseren.

sterile cover 

Steriele afdekking
Voor Prima DNT/MU
Per stuk, A612099-523

autoclavable cover 

Autoclaveerbare afdekking
Voor Prima DNT
Per set, 6168000-899

spray shield 

Transparant sproeischild
Voor MU, Prima en Magna
Per stuk, A612099-667