Filters

  • Resultaten gevonden in

Anthos - L6

Anthos - L6

Anthos L6

De evolutie van het concept van operationele eenvoud

Praktisch, gebruiksvriendelijk en compact. Dit zijn slechts enkele kenmerken van de Anthos L6. Deze behandelstoel staat voor eenvoud zonder af te doen aan een breed aanbod innovatieve functies.
Ontworpen voor uiterste doeltreffendheid, biedt de Anthos L6 extreme prestaties op een flexibele en compacte manier. Doordat de behandeleenheid uit te breiden is met vele opties als hygiënesystemen, instrumenten, multimedia toepassingen en zelfs een geïntegreerd röntgensysteem is de Anthos L6 voor iedere behandeltoepassing een prima keuze.
De Anthos L6 klasse is ontworpen en gebouwd om de tijd van de beoefenaar te optimaliseren, zijn efficiëntie te maximaliseren en de waarde van zijn werkdag te verhogen. Talrijke aanpassingsmogelijkheden met geïntegreerde hygiënische systemen, instrumenten, multimedia en radiologische apparatuur zijn beschikbaar en maken van de L6 Class een zorgeenheid die topprestaties, meer ruimte en nieuwe operationele flexibiliteit garandeert.
  • L6 Continental klasse
    De ruimte, de lichtheid en de mobiliteit van de tabletarm van de behandelaar dragen allemaal bij aan een nieuwe manier van werken, waarvan de behandelaar en assistent vooral profiteren dankzij een eenvoudigere interactie die de workflow optimaliseert.
  • L6 Side Delivery klasse
    Stevige, compacte lijnen en een in hoogte verstelbare instrumentenplank om precies aan te passen aan de wensen van de beoefenaar. Een ontwerp dat het mogelijk maakt de instrumenten in te trekken zodat de patiënt er meer ontspannen bij kan.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure