Filters

  • Resultaten gevonden in

KaVo - Primus 1058

KaVo - Primus 1058

KaVo Primus 1058 Life

Betrouwbaarheid voor generaties

De KaVo Primus 1058 Life is één van de vele succesmodellen van de Duitse kwaliteitsfabrikant KaVo. Waarom is deze behandelunit zo populair? Ter eerste zijn grote betrouwbaarheid en degelijkheid. En verder zijn alle componenten en functies ideaal op elkaar afgestemd en zijn er geen overbodige tierelantijnen. Op deze manier is uw KaVo Primus 1058 Life bijzonder economisch in gebruik – niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dat weten inmiddels duizenden tandartsen zeer te waarderen.

Drie beproefde varianten

Wie voor de KaVo Primus 1058 Life heeft gekozen, heeft duidelijke prioriteiten. Een behandelunit moet soepel en foutloos functioneren, veilig in gebruik zijn en voor overtuigende behandelresultaten zorgen. Het goed doordachte artselement, de eenvoudig te bedienen assistentenunit, de geautomatiseerde hygiënefuncties, ergonomie voor arts, assistente en patiënt en en nog veel meer eigenschappen van de KaVo Primus 1058 Life staan hiervoor garant. Dankzij de drie beschikbare varianten kan de behandelunit optimaal op uw behandelsysteem en uw praktijkruimte worden afgestemd.
  • Zweepversie: de uitgebalanceerde instrumenten liggen meteen perfect in de hand en hygiënisch werken is gemakkelijker door de slanggeleiding en de gesloten behuizing.
  • Cartversie: geniet ook bij de cartversie van de comfortabele bediening, profiteer van de extra mobiliteit van de tandartsunit en zet hem zo nodig aan de kant.
  • Tabletversie: de compacte tandartsunit biedt nog meer bewegingsvrijheid voor perfect, ergonomisch werken in elke houding bij de behandeling.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure