Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - S200

Stern Weber - S200

Stern Weber S200

Evolutie op basis van betrouwbaarheid

De kracht van de Stern Weber S200 ligt in het enorme potentieel dat deze behandeleenheid biedt. Deze robuuste behandeleenheid is ontworpen voor intensief gebruik. De mogelijkheden en individuele aanpassingen gaan verder dan de gebruikelijke standaard in deze klasse behandeleenheden.
Solide basis
Zowel de basisstructuur als de losse componenten waarmee deze behandeleenheid is opgebouwd, zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun degelijkheid en duurzaamheid.
Mogelijkheden
De Stern Weber S200 biedt een brede selectie aan accessoires om de behandeleenheid aan te passen aan uw specifieke wensen. Naast de keuze van het type behandelunit heeft u de keuze uit een grote diversiteit bekledingskleuren, 5 verschillende actieve hygiënesystemen, 5 verschillende voetbedieningen, 2 bedieningspanelen, diverse operatielampen en een groot aanbod van dynamische instrumenten.
De Stern Weber S200 is beschikbaar als een behandelunit met hangende slangen (International) of met zweepsysteem (Continental).

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure

S-Concept


De Stern Weber S-serie zijn modellen waarbij de watereenheid en behandelunit aan de patiëntenstoel zijn gemonteerd waardoor deze synchroon met elkaar bewegen. Bij het verstellen van de patiënt is het dus niet nodig de behandelunit te verstellen. De tandarts krijgt een vloeiende workflow, waarbij behandelingen in een enorme diversiteit van zitposities kunnen worden uitgevoerd, met of zonder assistente.