Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - S220 TR

Stern Weber - S220 TR

Stern Weber S220 TR

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

De Stern Weber S220 TR serie kenmerkt zich door 6 verschillende behandeleenheden die zich aanpassen aan de specifieke werkwijze en compromisloze voorkeuren van degene die er mee werkt. Om deze reden is er voor elke stijl van werken een zeer functionele en ergonomische behandelunit met uitgebreide reeks van accessoires ontwikkeld.
Solide en stabiele basis
De S220 TR-lijn is extreem stabiel doordat de watereenheid op de vloer gemonteerd wordt. Zowel de basisstructuur als de losse componenten waarmee deze behandeleenheden zijn opgebouwd zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun degelijkheid en duurzaamheid.
Functioneel
De Stern Weber S220 TR biedt een brede selectie aan accessoires om de behandeleenheid aan te passen aan uw specifieke wensen. Naast de keuze van het type behandelunit die het best bij u past, heeft u de keuze uit een grote diversiteit bekledingskleuren, 5 verschillende actieve hygiënesystemen, 5 verschillende voet-bedieningen, diverse operatielampen en een groot aanbod van dynamische instrumenten.
Configuraties
De Stern Weber S220 TR is beschikbaar in 6 verschillende configuraties: hangende slangen (International), zweepsysteem (Continental), Side Delivery (parallel verstelling), Cart en Hybrid. Daarnaast is de patiëntenstoel met watereenheid ook los leverbaar waarbij er op de assistentenarm de mogelijkheid is om diverse instrumenten te monteren.
  • De cart-uitvoering is leverbaar als complete behandeleenheid maar ook als losse standalone behandelunit. Het specifieke design van het ophangsysteem voor de instrumenten zorgt ervoor dat u intuïtief en zonder belemmering de instrumenten kunt gebruiken.
  • De Hybrid uitvoering is enkel als zweepmodel leverbaar en kenmerkt zich in het bijzonder door een behandelunit die een extreem grote vrijheid heeft (draait 340º). Hierdoor is het werken op een klassieke wijze mogelijk maar ook het werken op basis van Scandinavische principes.
De assistentenarm is draaibaar en is aan de achterzijde van de patiëntenstoel gemonteerd waardoor deze zowel links als rechts van de patiëntenstoel geplaatst kan worden. Deze assistente-arm in combinatie met het enorme bereik van de behandelunit maakt hem dan ook uitermate geschikt voor een combinatie van rechts- en linkshandig gebruik.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure

TR-Concept


De Stern Weber TR-serie zijn modellen waarbij de watereenheid op de vloer wordt gemonteerd en de patiëntenstoel onafhankelijk van behandelunit beweegt. Modellen uit de Stern Weber TR-serie kenmerken zich door topprestaties en een maximale toepasbaarheid. De TR-serie biedt het behandelteam optimale ergonomie, stabiliteit en veel ruimte.