Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - S320 TR

Stern Weber - S320 TR

Stern Weber - S320 TR

S320TR

Professonaliteit verdient het beste

De Stern Weber S320 TR-serie kenmerkt zich door 3 verschillende behandelunits (Continental, International en Side Delivery) die zich aanpassen aan uw specifieke werkwijze en voorkeuren.

Solide & stabiele basis

De S320 TR-lijn is extreem stabiel doordat de watereenheid op de vloer gemonteerd wordt. Zowel de basisstructuur als de losse componenten waarmee deze behandeleenheden zijn opgebouwd zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun degelijkheid en duurzaamheid.

De nieuwste technologie als standaard

Stern Weber past in deze behandeleenheden de nieuwste technologieën toe om gelijke tred te houden met de ontwikkeling van uw huidige en toekomstige wensen in uw praktijk. Om deze reden is Stern Weber voortdurend op zoek naar geavanceerde oplossingen om het werk voor u als tandarts eenvoudiger te maken.

De behandelunit is standaard uitgerust met de nieuwste generatie Full Touch-screen die bestaat uit een 5,7" eenvoudig te reinigen glazen capacitieve touch-screen, die ook terug te vinden is op tablets. Dit bedieningspaneel staat garant voor een heldere en uitgebreide weergave van zowel instrumenten als systeemparameters en maakt, op eenvoudige wijze, een uiterst nauwkeurige instelling van de primaire en secundaire parameters.

De USB-aansluiting maakt het mogelijk om uw instellingen op te slaan of om röntgenbeelden te tonen op het bedieningspaneel van uw behandelunit.

  • Geavanceerd technologisch platform: applicaties voor chirurgie en endodontie
  • Wegneembare motorisch gestuurde spuwkom: vergemakkelijkt positie tijdens het spoelen
  • Peristaltische pomp als optie
  • Pneumatisch gearticuleerde arm: licht en gemakkelijk te positioneren
  • Automatische hygiënesystemen: BIOSTER, spoeling van de leidingen

TR Concept

De Stern Weber TR-serie zijn modellen waarbij de watereenheid op de vloer wordt gemonteerd en de patiëntenstoel onafhankelijk van behandelunit beweegt. Modellen uit de Stern Weber TR-serie kenmerken zich door topprestaties en een maximale toepasbaarheid. De TR-serie biedt het behandelteam optimale ergonomie, stabiliteit en veel ruimte.

De Stern Weber S320 TR is beschikbaar in drie versies: hangende slangen (International), zweepsysteem (Continental) en Side Delivery (parallel verstelling).

Download de brochure
Contacteer onze klantendienst