Filters

  • Resultaten gevonden in

Stern Weber - Chirurgische Cart

Stern Weber - Chirurgische Cart

Stern Weber - Chirurgische Cart

Maximale prestaties, minimale afmetingen

Om behandelaars de ultieme vrijheid te geven om de specialistische talenten te uiten, bevat de chirurgische cart geavanceerde instrumenten, een touchscreen met elektronica van de nieuwste generatie en speciale software voor implantologie en endodontie.
Verkrijgbaar met een standaard of snelkoppeling voor de op de vloer gemonteerde aansluiting, kan de chirurgische cart in meer dan één kamer worden gebruikt. Eenvoudig en veilig biedt het koppeling-ontkoppelingsmechanisme meer organisatorische flexibiliteit.
De chirurgische cart kan worden geconfigureerd voor traditionele endodontische of reciprocerende instrumenten. Voor implantologische procedures zijn in plaats daarvan een peristaltische pomp en torsiecurves beschikbaar, evenals specifieke programma’s voor implantaatprocedures.
De chirurgisch cart zorgt ook voor een betere mobiliteit in operaties met meerdere kamers. Naast alles wat nodig is voor het beoefenen van endodontie en implantologie, kan de cart worden voorzien van een snelkoppeling voor de voedingskast. Dit verlaagt zowel de investerings- als de onderhoudskosten.
Ergonomisch en met een groot display is de wagen altijd gebruiksklaar, ongeacht de behandelingsvereisten. Het 7” HD- touchscreen geeft kristalheldere informatie. Het beheer van de instrumenten, klinische programma’s en hygiëne systemen kan niet eenvoudiger.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Download de brochure