Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Anthos - RX DC X-ray

Anthos - RX DC X-ray

Anthos RX DC X-Ray

Röntgenbeeldvorming die nauwkeurig, praktisch en veelzijdig is.

Anthos heeft de instrumenten ontworpen en gebouwd waar dentale chirurgie op heeft gewacht: praktisch, high definition, ergonomisch en veelzijdig. Instrumenten die het werk gemakkelijker en professioneler maken, die de relatie tandarts-patiënt verbeteren dankzij directe diagnose en realtime high definition beeldvorming. Oplossingen die zich aanpassen aan het werk van de tandarts, waardoor de diagnostische en de kwaliteit van het geleverde werk verbeteren.
De efficiëntie van RX DC is het resultaat van een combinatie van geavanceerde technologie en een uitstekend capaciteit om beelden met hoge definitie te produceren. De RX DC röntgengenerator levert topprestaties, functionaliteit en technologie. De hoogfrequente (DC) generator met constante frequentie (DC) en een zeer klein brandpunt (0,4 mm) kan scherpe, gedetailleerde beelden leveren. De RX DC, is het röntgenapparaat apparaat dat beeldvorming met hoge definitie combineert met een ergonomisch ontwerp en lage röntgendoses.
Gebruiksvriendelijke handbediening
Een praktisch, gebruiksvriendelijk handapparaat, ontworpen voor onmiddellijk, nauwkeurig maken van beelden. Hiermee wordt eenvoudige het meest geschikte programma geselecteerd. Bovendien kunnen gebruikers de exacte uitgezonden dosis en de temperatuur instellen via de sequentiële belichtingsgrafiek.
Maximale precisie
De hoogfrequente constante potentiaalgenerator biedt een brandpuntsafstand van 0,4 mm en vermogen van 70 kV / 8 mA. Samen resulteert dit in geavanceerde technologie voor extreem gedetailleerde beelden. De RX DC is uiterst betrouwbaar en het constant potentiaal ontwerp zorgt ervoor dat het genereren van beelden niet beïnvloed wordt door stroomschommelingen.
Hogere prestaties en maximale ergonomie
Dankzij de gradenboog met schaalverdeling is de positionering van de armen en het hoofd stabiel, effectief en volledig aanpasbaar aan het werk. Het bestaat uit armen met een geïntegreerd zelfbalancerend systeem waarmee deze in 6 richtingen kunnen worden gericht - verkrijgbaar in de volgende lengtes 40, 60 en 90 cm om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken.
X-VS Sensor
De X-VS intraorale sensor biedt buitengewone prestaties, praktische ergonomie en hoogwaardige technologie een perfecte balans tussen comfort en geavanceerde technologie. De X-VS is schok- en stofbestendig, is gecertificeerd IP67 (waterbestendig) en kan gebruikt worden met alle röntgensystemen.

De X-VS betekent real-time diagnostiek, directe USB plug-and-play aansluiting, hoge definitie en onmiddellijke resultaten. De X-VS maakt gebruik van iRYS, de alles-in-één software die ideaal is voor diagnostiek, communicatie en beheer van intraorale beeldvorming: perfect voor het opslaan, beheren en afdrukken van beelden in perfecte synchroon met alle andere apparaten die al in de operatiekamer aanwezig zijn.

Het ergonomisch ontwerp, afgeronde hoeken en een flexibele geleider maken van de X-VS een praktische, ergonomische en intelligente sensor. Dit versnelt het werk en maakt het praktisch en maximaliseert het comfort.
Oneindige mobiliteit
De RX DC is ontworpen om mobiliteit te maximaliseren. Een praktische trolley kan het röntgenapparaat overal in de praktijk verplaatsen.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure van de RX DC X-ray (ENG):