Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona - Orthophos S 2D

Dentsply Sirona - Orthophos S 2D


Met de Orthophos S 2D is uw praktijk uitgerust voor de toekomst
De beste beeldkwaliteit in zijn klasse en 3D-upgradebaarheid

Met deze krachtige röntgenunit beschikt u over een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor alle dagelijkse werkzaamheden. De CSI-sensor met autofocusfunctie zorgt ervoor dat telkens scherpe beelden worden verkregen, zelfs in anatomisch moeilijke gevallen.
Een hoogwaardige 2D-röntgenapparaat met uitgebreide mogelijkheden voor elke praktijk. De Orthophos S is een betrouwbare partner en is geoptimaliseerd voor dagelijkse werkzaamheden: de CSI-sensor met autofocusfunctie zorgt voor heldere beelden, zelfs in anatomisch moeilijke gevallen. Het gepatenteerde occlusale bijtblok positioneert patiënten automatisch. Voor gebruik in orthodontie is de Orthophos S ook verkrijgbaar met een optionele ceph-arm. Daarbij kunnen de ceph-arm en 3D-upgrade op elk moment achteraf worden ingebouwd.
Alle voordelen in één oogopslag:
  • Scherpe en autofocusafbeeldingen, zelfs in anatomisch moeilijke gevallen met de 2D CsI-sensor met autofocusfunctie.
  • Ceph-arm links of rechts, voor ceph-afbeeldingen, kan als optie worden besteld of kan op elk moment achteraf worden ingebouwd.
  • Maximale consistentie en reproduceerbaarheid, dankzij de automatische positionering van de patiënt met het gepatenteerde occlusale bijtblok.
  • Veilige en bewezen positionering van de patiënt, met gemotoriseerde voorhoofd- en schedelondersteuning, automatische meting van de schedelbreedte, laser lichtlijnen en stevige handvatten.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure van de Orthophos family (ENG):