Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona - Orthophos S 3D

Dentsply Sirona - Orthophos S 3D


Met de Orthophos S 3D is uw praktijk uitgerust voor een breed scala aan klinische taken in 2D en 3D

Deze hybride röntgenunit zorgt voor de optimale workflow met een volledig scala aan mogelijkheden. Voor alle 2D- en 3D-functies in de praktijk dankzij de flexibele volumegroottes en dosisopties.
Het hoogwaardige 2D-/3D-röntgenapparaat met uitgebreide mogelijkheden voor elke praktijk. Of het nu een puur 2D-apparaat is of met de 3D-module, de Orthophos S is een betrouwbare partner en geoptimaliseerd voor alledaagse taken. De CSI-sensor met autofocusfunctie zorgt voor heldere beelden, zelfs in anatomisch moeilijke gevallen. Het gepatenteerde occlusale bijtblok positioneert patiënten automatisch. Voor gebruik in orthodontie is de Orthophos S ook verkrijgbaar met een optionele ceph-arm. Zowel de ceph-arm als de 3D-upgrade kunnen op elk moment achteraf worden ingebouwd.
Alle voordelen in één oogopslag:
  • Scherpe en autofocusbeelden, zelfs in anatomisch moeilijke gevallen met de 2D CsI-sensor met autofocusfunctie.
  • Selecteerbare volumegroottes, van ø 5 cm x 5,5 cm tot ø 11 cm x 10 cm
  • 3D naar behoefte, met de Low Dose- en HD-functie kunt u 3D-beelden produceren in het dosisbereik van 2D-röntgen- en HD-beelden met een resolutie tot 80 μm.
  • Ceph-arm links of rechts, voor ceph-afbeeldingen, kan als optie worden besteld of kan op elk moment achteraf worden ingebouwd.
  • Maximale consistentie en reproduceerbaarheid, dankzij de automatische positionering van de patiënt met het gepatenteerde occlusale bijtblok.
  • Veilige en bewezen positionering van de patiënt, met gemotoriseerde schedel- en voorhoofdondersteuning, automatische meting van de schedelbreedte, laser lichtlijnen en stevige handvatten.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure van de Orthophos family (ENG):