Filters

  • Resultaten gevonden in

Dentsply Sirona - Orthophos SL 3D

Dentsply Sirona - Orthophos SL 3D

Orthophos SL 3D

Uw praktijk nog beter voorbereid met deze 2D/3D hybride X-ray unit

Revolutionaire technologie, gepatenteerde positioneringsoplossingen en de meest veelzijdige 2D- / 3D-functies voor hybride eenheden. Dit alles komt samen om een unieke beeldvormingsoplossing te creëren. Daarbij voegt de optionele ceph-arm nog meer voordelen toe.
Het hoogwaardige 2D / 3D high-end apparaat voor praktijken met een goed begrip van de nieuwste technologieën en voor degenen die gewoon meer willen. De geïntegreerde directe conversiesensor (DCS) herdefinieert volledig de standaard van panoramabeelden met een unieke scherpte. De Sharp Layer-technologie biedt panoramische beelden met autofocus, zelfs in moeilijke gevallen. De Orthophos SL 3D garandeert maximaal gebruiksgemak door automatische positionering, intuïtieve bediening met de EasyPad en biedt een individueel instelbaar ‘ambiënt light’ voor een exclusieve uitstraling.
Alle voordelen in een notendop:
  • Uitstekende beelden, de unieke DCS-sensor voor de beste beeldkwaliteit.
  • Uitgebreide panoramische en cephalometrische programma's, voor bitewing-, sinus- of Ceph-afbeeldingen, optionele ceph-armen links of rechts en op elk gewenst moment achteraf te monteren.
  • Betrouwbare scherpe afbeeldingen, de Sharp Layer-technologie biedt de mogelijkheid om in betrouwbare scherpte op verschillende niveaus weer te geven.
  • Veilige en bewezen positionering van de patiënt, met gemotoriseerde ondersteuning van de schedel en voorhoofd, automatische meting van de schedelbreedte, laser lichtlijnen en stevige handvatten
  • 3D wanneer gewenst, met de Low Dose- en HD-functie kunnen 3D-beelden geproduceerd worden in het dosisbereik van 2D-röntgen- en HD-beelden met een resolutie tot 80 μm.
  • Flexibel volume, van ø 5 cm x 5,5 cm tot ø 11 cm x 10 cm.
  • Beelden met optimale reproduceerbaarheid, de automatische positionering met het occlusale bijtblok en het intuïtieve EasyPad zorgen voor stabiliteit.
  • Aangename sfeer, het omgevingslicht is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):