Filters

  • Resultaten gevonden in

KaVo OP 3D Pro

KaVo OP 3D Pro


OP 3D Pro: de meest uitgebreide 3-in-1 voor de gehele maxillofaciale regio

De ORTHOPANTOMOGRAPH ™ OP 3D Pro, door KaVo ™, gebruikt de nieuwste 3D- en 2D-technologieën voor uw voordeel. Het vlekkeloze ontwerp en de veelzijdigheid van het moderne 3-in-1 platform vormen de maatstaf voor volledige maxillofaciale beeldvorming.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure:

Alle voordelen en kenmerken van dit toestel nog even in detail

Kenmerk Voordeel
Het gebruik van de OP 3D Pro met Low Dose Technology ™ (LDT) resulteert in geoptimaliseerde beelden van hoge kwaliteit aan een zeer lage stralings dosis. Verbetert de indicatie voor 3D, omdat de dosis lager kan zijn dan een standaard 2D-panoramic met een hogere diagnostische waarde.
5 beschikbare gezichtsvelden (tot FoV ↨ 13cm x ᶲ 15*). Optimaliseert het FoV waardoor tijd voor diagnose wordt gecreëerd.
Multilayer en V-Shape-Beam Technologie voor 2D projecties met bredere focal. Hogere kenmerkende waarde voor 2D beelden toe te schrijven aan de straling aangepast aan de anatomie door het compenseren van positionerings fouten of speciale anatomie.
ORTHOfocus™ voor het automatisch selecteren van het best gezichtsveld bij panoramische beelden. Vermindert de tijd nodig voor het stellen van een diagnose.
4 resoluties in 3D (Lage dosis, Standaard, Hoge Res, Endo). Flexibiliteit om dosis en data grootte aan de echte kenmerkende behoefte aan te passen.
Eenvoudige en intuïtieve bediening dankzij een groot touch panel met gebruiksvriendelijke interface. Versterkt het vertrouwen van de gebruiker, vermindert de mogelijkheid om fouten te maken en laat toe zich meer op de patiënt te concentreren door zijn comfort in het algemeen te verhogen.
Modulair concept voor maximale zekerheid qua investering. Het systeem groeit naar gelang de behoeften en past de investeringen aan in functie van de vereisten .

Accessoires

Het toestel wordt geleverd met:
  • KaVo ORTHOPANTOMOGRAPH TM OP 3D Pro Extra-orale X-ray 3 in 1 Systeem
  • CLINIVIEW 11 DICOM, 1x Workstation, 9x Network
  • OnDemand3D Dental Plus Office Package, 6x Network, 1x Server
  • DTX Studio, 10x Workstation License
  • GPU Card voor het berekenen van 3D reconstructies (PCI-E 16)
  • Starter kit positionering / Hygiëne
  • Muurbeugel
  • Calibration tools
  • Activeringsschakelaar (afstandsbediening)
Extra: 2 jaar waarborg

Bekijk de werking van dit toestel in volgende video