Filters

  • Resultaten gevonden in

KaVo Scan eXam

KaVo Scan eXam


Scan eXam fosforscanner: snel, rechtstreeks en ingenieus digitaal

De Scan eXam fosforplaatscanner levert consistent gedetailleerde beelden met uitstekend contrast. Snelheid moet niet inboeten voor hoge beeldkwaliteit. De beeldverwerking is niet gevoelig voor onder- of overbelichting en kan aangepast worden naargelang de gebruikersvoorkeuren.

Wenst u meer informatie?

Neem contact op met onze equipmentspecialisten:
Lees de brochure (ENG):

Alle voordelen en kenmerken van dit toestel nog even in detail

Kenmerk Voordeel
UV (ultraviolet) interne desinfectie Elimineert tenminste 99,9% van virussen en bacteriën die de plaatjes kunnen besmetten.
Scantijd van slechts 5 seconden (voor plaatje size 0 – Size 1 en 2: 6 sec, Size 3: 8 sec) Voor een snelle workflow – bespaart tijd tijdens de behandeling.
Verbinding met netwerk tot 8 werkstations Biedt de flexibiliteit om te kunnen connecteren met verschillende rx-toestellen waardoor wachttijden voor personeel en patiënten verminderen.
Plaatjes met gepatenteerd i-DOT markeersysteem Verbetert de kwaliteit met behulp van de snelle identificatie van plaatgerelateerde gebreken zoals krassen.
Occlusale 4c-functie door gebruik van 2 fosforplaatjes size 3 Vermindert de noodzaak tot investeren in het zelden gebruikte 4c-formaat.

Accessoires

Het toestel wordt geleverd met:
  • CLINIVIEW 11, 1x Workstation, 9x Network
  • DTX Studio, licentie voor 10 workstations
  • Starter kit hygiëne
  • Starter kit i-Dot fosforplaatjes (1x size 3, 5x size 2, 2x size 1, 2x size 0)
  • Opbergdoosje
Extra: 2 jaar waarborg