Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Financial Services

Financial Services

Financial Services

Financial Services

U staat aan de vooravond van een belangrijke investering in uw praktijk. Hoe gaat u dit financieren? Kiest u voor eigen of vreemde middelen en wat is fiscaal gezien het meest gunstig? Eigenlijk wilt u met iemand overleggen maar u heeft niemand in uw omgeving die zowel kennis heeft op gebied van financiële zaken als kennis van uw vakgebied.

Henry Schein Financial Services biedt u advies wat u helpt om inzicht te krijgen. Dit stelt u in staat om tot de juiste beslissing te komen en dit draagt direct bij aan het succes van uw praktijk. Wij zijn op de hoogte van de vele fiscale aspecten die van toepassing zijn op de dentale branche en op u als ondernemer. Daarnaast hebben wij in samenwerking met onze leasepartners financiële producten ontwikkeld die rekening houden met de financiële ruimte en behoefte van uw praktijk. Denk hierbij aan verzekerd leasen, een optie met vele voordelen.

Henry Schein Financial Services neemt u mee in de wereld van financiën, fiscale zaken en ondernemerschap. Inmiddels hebben vele tandartsen de weg naar onze financieel adviseurs gevonden en veel profijt gehad bij onze maatwerk oplossingen. Dit maatwerk resulteert er niet alleen in dat u in de gelegenheid wordt gesteld om uw wensen te realiseren maar dit ook nog eens onder de meest gunstige condities doet.

Meer informatie over Financial Services?

Contacteer ons via telefoon of mail:

02 - 257 40 50 info@hsfs.be