Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Henry Schein brochures

Henry Schein brochures & educatie

Henry Schein brochures & educatie

Henry Schein is meer dan een verdeler van verbruiksmateriaal en apparatuur voor uw tandartspraktijk. Henry Schein is een full service bedrijf voor al wie actief is in de tandheelkundige sector.
Wij volgen van kortbij alle trends en evoluties in uw sector en delen ze graag met u. Dat doen we via thematische praktische gidsen, ons Solutions Magazine, en als het kan via hands-on trainings en events.

Educatie

Overzicht van workshops en events:
Masterclass Cosmident
Masterclass Edelwess
17 & 18 november
Guided implant surgery and digital CAD/CAM workflows
EdgeEndo Training -14/12
EdgeEndo Training
14 december
The practical laws of modern endodontics

Praktische Gidsen

Driemaal per jaar brengen we een praktische gids uit waarin we telkens een bepaald thema uit de tandheelkunde van a tot z behandelen. We bespreken kort de nieuwigheden en evoluties binnen het thema en stellen een aantal producten en diensten voor die naar onze mening zouden passen in uw praktijk.
Alle gekleurde productnamen zijn voorzien van een directe link naar de webshop.
Praktische gids Praktijkhygiene BE

Solutions Magazine

Met het Solutions Magazine bieden wij u aantrekkelijke informatie aan over allerhande tandheelkundige ontwikkelingen. Dit kan reiken van een nieuw composiet tot het modernste ontwerp voor uw tandartspraktijk. Wij verrijken dit met ervaringen uit de praktijk, met als uiteindelijk doel u duidelijk te maken welke toegevoegde waarde Henry Schein Dental u kan bieden.
 

Vorige Solutions Magazines