Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Til uw praktijk naar het hoogste niveau

Til uw praktijk naar het hoogste niveau

Til uw praktijk naar het hoogste niveau

Door te kiezen voor kwaliteit op lange termijn kunt u uw praktijk naar een hoger niveau brengen. Henry Schein helpt u om dat doel te bereiken door een superieure algehele kwaliteit van producten en diensten aan te bieden die voldoen aan de nieuwste regelgeving en kwaliteitsnormen.

Henry Schein merkproducten Henry Schein Huismerk E-ssentials

Allround expertise and support 


Allround expertise & ondersteuning

Henry Schein Dental is actief in landen over de hele wereld. Ons team helpt u volop om uw tandheelkundige praktijk naar het hoogste niveau te tillen. Van de inrichting van uw praktijk tot het verhogen van uw rentabiliteit: wij zijn er om u te ondersteunen!

Personal approach and follow-up 


Persoonlijke aanpak en opvolging

Onze teamleden zijn sterk getraind en hebben een uitzonderlijke product- en dienstenkennis op maat van u en uw praktijk. We bieden ook ondersteuning bij het doorlopen van een steeds veranderend tandheelkundig landschap en bieden u een selectieproces aan, tijdens en na de verkoop: een persoonlijke begeleiding van uw dossier is cruciaal.

Events and Education 


Evenementen en opleiding

Henry Schein Dental engageert zich om de meest recente informatie te delen. Wij bieden onze klanten hulp bij het verbeteren van operationeel succes en praktijkresultaten door middel van educatie en een onnavolgbaar aanbod van digitale trainingen en evenementen. Vraagt u zich af hoe u uw apparatuur in de toekomst optimaal kunt gebruiken? Krijg toegang tot onze online opleidingen en veel meer binnen de wereld van Henry Schein.

Business Solutions 


Business Solutions

Wij willen onze klanten helpen om hun tandheelkundige praktijk efficiënter te maken, zodat zij zich kunnen concentreren op het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg. U kunt erop vertrouwen dat wij, als betrouwbare adviseurs, uw uitdagingen begrijpen en toonaangevende oplossingen en diensten bieden om u te helpen uw doelen te bereiken.

Financial Services 


Financiële diensten

Henry Schein Financial Services is er om tandartsen en praktijkeigenaren te helpen en hen flexibele financieringsoplossingen aan te bieden om hun praktijk in te richten.

Showrooms all over Europe 


Showrooms in heel Europa

Stop en bezoek de high-tech showrooms van Henry Schein. Klanten krijgen een breed aanbod aan opties, de nieuwste hi-tech uitrusting en speciale prijzen. Onze medewerkers wachten vol ongeduld op uw bezoek om u de beste productselecties voor te stellen, gepersonaliseerde voorstellingen van producten te geven en om u te helpen om de “moeilijk te vinden” producten aan te bieden. Maak gebruik van de in-house specialiteiten terwijl u shopt in een ontspannen sfeer te midden van een groep professionals die trots zijn op hun service.

Best global dental brands 


Beste tandheelkundige producten wereldwijd

Als de meest gekende distributeur in de tandheelkundige wereld beloven we u het beste. Henry Schein hanteert de hoogste normen bij de keuze en de introductie van kwalitatief hoogstaande producten. Producten van zowel leveranciers als ons eigen merk: bij Henry Schein krijgt u uitstekende kwaliteitsproducten aan een betaalbare prijs.

More than 70000 products 


Meer dan 70.000 producten

Ontdek onze webshop of maak een persoonlijke afspraak met een van onze relatiebeheerders. In ons distributiecentrum hebben we een groot deel van ons aanbod op stock. Vandaag besteld? Morgen geleverd!

 


Allround service Technische Dienst

De service van de Technische Dienst van Henry Schein gaat veel verder dan onderhoud en het verhelpen van storingen. Onze servicetechnici volgen regelmatig gecertificeerde fabrieksopleiding. Door gecertificeerde fabrieksopleidingen te volgen direct bij de bron hebben zij theoretische en praktische kennis over behandeleenheden, intra- en extraorale röntgen, CEREC, sterilisatoren en randapparatuur.

Promotions throughout the year 


Promoties het hele jaar door

Doorheen het jaar brengen we de beste promoties tot bij u in de praktijk. In de Eurodeals folder en op de homepage van de website vindt u de meest actuele aanbiedingen, zowel van het Henry Schein huismerk als van onze partners.

Henry Schein brand products 


Henry Schein merkproducten

Het Henry Schein huismerk, een synoniem voor kwaliteit, biedt u behandelingsmateriaal tegen een redelijke prijs. Al onze producten voldoen aan extreem hoge eisen om het Henry Schein 'Seal of Excellence' te verdienen - en dit is uw 100% garantie van tevredenheid. Wij zijn er zo van overtuigd dat u van onze huismerkproducten zult houden, dat wij u een onvoorwaardelijke geld-terug garantie bieden.

Medical Devices Regulation compliant 


Conform de wetgeving rond Medische Hulpmiddelen

De nieuwe wetgeving rond Medische hulpmiddelen (MDR) biedt extra veiligheid aan professionals in de gezondheidszorg en aan patiënten en verhoogt de huidige kwaliteitsnormen. Het definieert onder andere alle eisen voor het verzamelen, leveren en traceren van productgegevens en de informatie die in een Europese Databank voor Medische Hulpmiddelen (EUDAMED) te vinden zijn via een Unieke Hulpmiddelen Identificatiecode (UDI-ID) voor producten. Geavanceerde eisen voor technische documentatie en klinische gegevens en meer begrijpbare verklaringsverplichtingen voor fabrikanten en distributeurs, zoals de actieve controle markt en de monitoring van de toeleveringsketen zijn slechts enkele van de belangrijke verbeteringen van de MDR die zorgen voor meer veiligheid en transparantie van de producten en hun oorsprong.

Henry Schein waardeert en ondersteunt volledig de strengere normen die werden ingevoerd door de nieuwe MDR. Henry Schein is goed voorbereid en werkt hiervoor nauw samen met de partnerleveranciers en de klanten. Henry Schein heeft alle nodige maatregelen ingevoerd om een betrouwbare uitvoering ervan te verzekeren als een van de voornaamste prioriteiten van het bedrijf ten voordele van professionals in de gezondheidssector en van hun patiënten.