Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Technische dienst

Technische dienst

Ik wil een probleem melden

Over het algemeen komt men pas in contact met de afdeling technische dienst wanneer een dentaal apparaat niet of niet goed meer functioneert. Dit zijn niet de leukste momenten van de dagelijkse praktijk. Daarom is het voor onze technische dienst zeer belangrijk altijd alert en accuraat te reageren. Zij biedt u een helpende hand wanneer u deze nodig heeft.

Totaaloverzicht

 

Herstellingen van hand- en hoekstukken, turbines en ander klein equipment

Contacteer onze hersteldienst

 

Inplannen van een preventief onderhoud, installatie of interventie ter plaatse

Contacteer onze dispatch

 

Wisselstukken en toebehoren bestellen
 

Bestel ze hier

Team deskundig opgeleide medewerkers

Het team bestaat uit 21 fabrieksopgeleide & gecertificeerde technici, 3 technici op de binnendienst en 5 service coördinatoren / dispatchers.
Onze troeven op een rijtje:

Optimale reactiesnelheid

De technische dienst van Henry Schein Dental is een hecht team van meer dan 20 medewerkers bestaande uit servicetechnici en servicecoördinatoren. Dit complete team draagt zorg voor het onderhoud van ruim 2000 apparaten in heel België. De servicetechnici zijn verspreid over het land.

Daardoor is de reactiesnelheid optimaal en is een storing vaak snel verholpen. Na het eerste contact met Henry Schein Dental over een storing aan uw behandeleenheid of ander dentaal apparaat wordt door u, samen met de servicecoördinatoren, een afspraak gemaakt en een servicetechnicus ingepland om de storing te verhelpen.

Gecertifieerde fabrieksopleiding

Onze servicetechnici volgen regelmatig gecertificeerde fabrieksopleidingen.

Door trainingen te volgen direct bij de bron hebben zij theoretische en praktische kennis over behandeleenheden, intra- en extraorale röntgen, CEREC, sterilisatoren en randapparatuur.

Allround Service

De service van de Technische Dienst van Henry Schein gaat veel verder dan onderhoud en het verhelpen van storingen. Deze gecertificeerde en ervaren technici bieden ondersteuning bij diverse praktijkprocessen en werkzaamheden.

Onze gecertificeerde en ervaren technici bieden graag ondersteuning bij onder andere:
• Systeemupdates en -upgrades
• Advies i.v.m. nieuwe apparatuur
• Verhuizen van uw kostbare apparatuur

Onderhoudsaanbevelingen van de fabrikanten

Preventief onderhoud is belangrijk, maar het is zeker geen overbodige luxe om zelf op regelmatige basis de onderhoudsaanbevelingen van de fabrikanten op te volgen.