Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Persberichten

Persberichten

Henry Schein At A Glance

 

ESG Presentation

EG Investor 2021 

Corporate Presentation

 

CSR Report

 

Over Henry Schein

Henry Schein NV is onderdeel van Henry Schein, Inc. (NASDAQ: HSIC), een onderneming die via een netwerk van mensen en technologie oplossingen biedt aan professionals in de gezondheidszorg. Met meer dan 22.000 Team Schein Members wereldwijd voorziet het netwerk van vertrouwde adviseurs meer dan 1 miljoen klanten over de hele wereld van ruim 300 hoogwaardige oplossingen die hun operationele succes en hun klinische resultaten verbeteren.

Met onze zakelijke, klinische, technologische en supply chain oplossingen dragen we bij aan de efficiënte bedrijfsvoering van tandheelkundige en medische praktijken, waardoor deze efficiënter kwaliteitszorg kunnen bieden. Deze oplossingen zijn ook geschikt voor tandheelkundige laboratoria, overheids- en institutionele gezondheidsinstellingen en andere instanties binnen de gezondheidszorg.

Henry Schein opereert via een gecentraliseerd en geautomatiseerd distributienetwerk, met meer dan 120.000 merkproducten en eigen merken op voorraad en ruim 180.000 aanvullende producten op bestelling.

Vanuit het hoofdkwartier in Melville, New York, is Henry Schein, als FORTUNE 500-organisatie en lid van de S&P 500® Index rechtstreeks of via dochterondernemingen actief in 32 landen en gebieden.

Meer informatie is beschikbaar in Nederlands en Frans op de Henry Schein website www.henryschein.be of in Engels op www.henryschein.com.