Menu

Filters

  • Resultaten gevonden in

Technische dienst

Technische dienst

Sterk in service en onderhoud

Over het algemeen komt men pas in contact met de afdeling technische dienst wanneer een behandeleenheid of dentaal apparaat niet of niet goed meer functioneert. Dit zijn niet de leukste momenten van de dagelijkse praktijk. Daarom is het voor onze technische dienst zeer belangrijk altijd alert en accuraat te reageren. Zij biedt u een helpende hand wanneer u deze nodig heeft.

ProRepair Technische dienstPreventief onderhoud

Het team
De technische dienst van Henry Schein is een hecht team van meer dan 15 medewerkers, techniekers en dispatchers. Onze techniekers wonen verspreid over het ganse land. Hierdoor heeft Henry Schein een uitstekende regionale dekking waardoor de reactiesnelheid optimaal is en een storing vaak snel verholpen is. Na het eerste contact met Henry Schein over een storing aan uw behandeleenheid of dentaal apparaat wordt door de dispatchers een afspraak gemaakt met een technieker om de storing te verhelpen.

Gecertificeerde Fabrieksopleiding
Al onze techniekers hebben een gecertificeerde fabrieksopleiding gevolgd. Zij beschikken over de theoretische en praktische kennis qua behandeleenheden, intra/extra orale röntgen, Cad/Cam systemen, sterilisatoren en randapparatuur. Jaarlijks worden een aantal werkdagen ingevuld door bijkomende training en scholing.

Meer informatie
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de technische dienst kunt u contact opnemen met de dispatchers via telefoonnummer 02/257 40 50.